Thursday, April 10, 2014

El conflicte lingüístic i educatiu de les Illes estarà present al Fòrum Social Català #ca

Thursday, April 10, 2014
4718

El conflicte lingüístic i educatiu de les Illes estarà present a la quarta edició del Fòrum Social Català (FSCat) que se celebrarà des de demà i fins diumenge a la Universitat de Barcelona (UB).

El secretari de Moviments Socials, Francesc M. Ramis, i la secretària de Política Educativa i Normalització Lingüística, M. Antònia Font, de l'STEI Intersindical participaran d'aquesta trobada i seran els encarregats de fer arribar als oients el conflicte educatiu.

M. Antònia Font, participarà a la taula rodona organitzada per Enllaçats per la Llengua que sota el títol "La lluita per la llengua: la revolta d'enllaçats" debatrà amb altres representants d'entitats dels Països Catalans sobre els atacs rebuts i les accions en defensa de la llengua catalana als diferents territoris.

L'objectiu és explicar la revolta verda per la llengua i l'educació a les Illes Balears contra la política educativa i de retallades dels drets socials, laborals, culturals i lingüístics del Govern de José Ramón Bauzá, la mobilització pel valencià, la polèmica del LAPAO a la Franja, el moviment socials en favor del català al Principat i la resistència a les escoles catalanes a la Catalunya Nord davant el perill de tancaments.

El FSCat és un espai de trobada i reflexió dels moviments socials catalans per proposar una alternativa possible al model capitalista que dia rere dia aprofundeix en les seves polítiques neoliberals.



0 comments:

Post a Comment